Skeeler Speedcriterium op Provinciaal Domein Kessel-lo

Op zaterdag 9 april wordt op de skeelerpiste van het Provinciaal Domein van Kessel-lo het Vlaams Brabants Speedcriterium gereden. Het criterium is een organisatie van de provinciale VBRS Federatie en is het eerste deel van een tweedaagse. Zaterdag is RSC Heverlee de gastheer en zondag zijn er ook wedstrijden op de Piste van Zemst.

Alle zaterdagwedstrijden hebben plaats op de piste van het Provinciaal Domein, je kan het bereiken via de Vijverlaan in Kessel-lo.

Het Speedcriterium begint om 13:30 en biedt wedstrijden voor Preminiemen, Miniemen, Pupillen, Cadetten, Scholieren, Junioren en Senioren en dit over diverse afstanden. Tijdens de pauze rijden recreatie-skaters hun wedstrijd.

Bekijk het programma van dit weekend.

Iedereen is van harte welkom, er zijn snacks en drinks aan lieve prijsjes en de toegang is gratis.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.