Nu in M: Pedro Cabrita Reis

Nog tot zondag 22 mei 2011 is er een tentoonstelling in het Museum M in Leuven van de hedendaagse kunstenaar Pedro Cabrita Reis. Deze portugese veelzijdige kunstenaar tekent, schildert, fotografeert en werkt aan beeldhouwwerken en keramiek. Zijn kunst gaat vooral over het dagelijkse leven: thema’s zoals huisvesting, woonruimte en constructie komen uitvoerig aan bod en daarbij maakt hij zelfs gebruik van meubels en industriĆ«le materialen. De tentoonstelling van Pedro Cabrita Reis in het Museum M bevat o.a. schilderijen, foto’s, sculpturen en ruitevullende installaties en bestaat uit een veertigtal werken.

Naast de tentoonstelling staan er nog een aantal andere activiteiten op de agenda:

Meer informatie:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.