Flash mob te Leuven op 16/4

Nu zaterdag 16/4 organiseert IJD een heuse flash mob. Met enkele honderden mensen zal er een bijzondere choreografie uitgevoerd worden, bedacht door een professioneel extern team (onder ander i.s.m. Mojo Media). ‘s Avonds komt deze flash mob op het VRT- en VTM-nieuws. Voor het filmpje dat achteraf op youtubeh komt (er wordt gefilmd met 6 camera’s inclusief camerakraan) mikt de organisatie op 600.000 hits.

Wil jij deel uitmaken van een werkelijk uniek evenement ? Dit is je kans om deel uit te maken van iets waar gans Vlaanderen zal over spreken! Je moet NIET kunnen dansen, je moet NIET kunnen zingen, je moet er gewoon bij zijn. Mis deze kans niet. Reageer via mail : audrey.van.den.bremt@ijd.be

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Flash mob te Leuven op 16/4”

bart
(on april 15th, 2011 at 14:47)

Heeft nu IEDEREEN zijn UNIEKE flash mob nog niet kunnen organiseren? Kunnen we er dan eens allemaal WERK van maken en daarna iets NIEUWS uitvinden? Ik denk dat het nu stilletjes VOORBIJ is en dat in 2012 de goede oude PANNENKOEKENDAG weer helemaal IN zal zijn en de flash mob DEFINITIEF naar het museum verhuist!

 
Ellen
(on april 15th, 2011 at 15:26)

Een aangekondigde flash mob? Dit druist in tegen het hele basisconcept van een flash mob. http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_mob. Ik hekel deze toch een beetje flauwe trend in Vlaanderen waar dit tof underground concept wordt aangewend voor commerciƫle doeleinde.

 
Carolien
(on april 19th, 2011 at 16:05)

@Ellen: Helemaal mee eens. Vanaf het moment dat een tof concept wordt ingezet voor de commercie, is het niet meer tof.