Leuvens Universitair Koor brengt Lux Aeterna (5 mei 2011)

Lenteconcert Lux Aeterna
Het Leuvens Universitair Koor nodigt uit voor het lenteconcert ‘Lux Aeterna’ in de Sint-Jan-de-Doperkerk in het Groot Begijnhof van Leuven, donderdag 5 mei 2011 vanaf 20u30.

Het Leuvens Universitair Koor werd in 1969 opgericht en is een dynamische vereniging van enthousiaste studenten van de K.U.Leuven, samengebracht door zingen als gemeenschappelijke interesse. Met enkel studenten als leden heeft dit ‘eeuwig jong’ koor een zeer frisse klank.

Het Koor brengt het prachtige programma ‘Aus der Tiefen rufe ich, Herr, zu dir’ (Cantate BWV 131) en ‘Der Geist hilft unsrer Schwachheit auf’ (motet BWV 226) van J.S. Bach en ‘Lux Aeterna’ van Morten Lauridsen, onder leiding van dirigente Marleen de Boo en in samenwerking met het kamerorkest ‘La Passione’ uit Lier. Vooral voor wie graag eens ‘Lux Aeterna’ wilt leren kennen, is dit een unieke kans.

Prijzen (VVK / Kassa):
– met cultuurkaart: 5 euro / 6 euro
– studenten: 6 euro / 7 euro
– niet-studenten: 12 euro / 13 euro

Voor meer informatie en reservaties kan u terecht op het nummer 016/23.47.11, of mailen naar luk@studentenweb.org. Ook kan u meer uitleg vinden op de website van het Leuvens Universitair Koor.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.