Write Now! Prijsuitreiking Leuvense Voorronde

Vrijdag 22 april is het zover, de prijsuitreiking van Write Now! Leuven 2011! Vanaf 20.00 uur kan je terecht bij 30CC in het knusse Wagehuys.

De prijsuitreiking wordt gepresenteerd door woordkunstenaar Stijn Vranken. Tijdens de prijsuitreiking zijn er optredens van Annelies Verbeke en singer/songwriter Roselien. De animatiefilm Landloper van Sander Alt, gebaseerd op het gelijknamige gedicht van Alexis de Roode, wordt ook vertoond. Allemaal absoluut de moeite.

Annelies Verbeke, schrijfster van o.a. Slaap en Groener Gras, geeft voor aanvang van de prijsuitreiking eveneens een workshop schrijven waar je je gratis voor kon aanmelden.

Roselien zal ook later op de avond optreden in STUK in het kader van SYLS. Tijd voor lokaal talent!

Juryvoorzitter Roel van Meerendonk zal met het voordragen van het juryrapport de 1e, 2e en 3e prijswinnaar bekend maken. Uiteraard draagt de 1e prijswinnaar zijn of haar inzending voor. DJ Oylbutcher zal de avond aan elkaar draaien.

De winnaar gaat zeker door naar de grote finale in Rotterdam in juni. En wie weet naar de Nachten in Antwerpen. In elk geval valt er ook geld te winnen. Yiepie!

De voorbije twee jaren stuurden we schrijverstalent Veerle Piette naar Rotterdam. Benieuwd wie dit jaar de winnaar wordt.

meer info: www.writenow.nu

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.