Kunstroute-Leuven 2011

Dit weekend vindt de zesde editie van Kunstroute-Leuven plaats. Een waaier van 35 gedreven beeldende kunstenaars en ambachtslui in uiteenlopende disciplines werd geselecteerd, waaronder 9 nieuwkomers. Dit jaar openen de ateliers hun deuren in het weekend van 30 april en 1 mei. Twee dagen lang krijg je (gratis) toegang tot deze ateliers en kan je er volop de specifieke artistieke sfeer opsnuiven. Ook kan je direct contact leggen met elke kunstenaar, en vragen stellen over zijn/haar inspiratiebronnen en het praktische scheppingsproces. Een unieke kans om alles te vragen wat je altijd al wilde weten.

Veel deelnemende kunstenaars trakteren je bovendien op een drankje, zorgen voor live muziek of hebben iets extra’s uitgewerkt. Laat dus je brein en je zinnen prikkelen, en maak kennis met zo niet de beste, dan toch zeker de meest extraverte kunstenaars van de Leuvense regio!

En wie weet verlies je je hart aan een meesterwerk.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.