Seizoensafsluiter Folk in Leuven

logo folk in leuven

Op donderdag 5 mei zet Folk in Leuven een punt achter een bijzonder feestelijk seizoen! Op deze seizoensafsluiter garanderen wij een hele avond luister- en dansplezier. Eerst zal je kunnen genieten van een zolderconcert op de gezellige zolder van het Oratoriënhof. Als het weer het toelaat, kunnen we uitzonderlijk een “terrasconcert” organiseren. Daarna kunnen de dansers onder ons nog eens uit de bol gaan op een minibal.

Je kan rekenen op bekoorlijke live folkmuziek van Gidan (Koen Vanmeerbeek & Hans Jochems) en Toon Van Mierlo. Niet onbelangrijk: de inkom is gratis!

Concreet:
Wat? Seizoensafsluiter met live muziek van Gidan en Toon Van Mierlo
Wanneer? Donderdag 5 mei vanaf 20u30
Waar? Oratoriënhof, Mechelsestraat 111, 3000 Leuven (i.s.m. CC Ora)
Inkom? Gratis!!!

Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze website www.folkinleuven.be, of een mailtje sturen naar fil@folkinleuven.be

Folk in Leuven is nog op zoek naar enthousiaste medewerkers om onder meer bals en concerten in goede banen te leiden. Interesse? Stuur gerust een mailtje naar fil@folkinleuven.be Al wie een handje wil toesteken, is welkom!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.