Sensoa en Ekonomika zamelen in en promoten safe sex

Tijdens de kiesweek (2-4 mei) van het praesidium van Ekonomika zet één van de deelnemende ploegen, Columbus, enkele acties op ten voordele van Sensoa, het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid. Ekonomika is de studentenvereniging van de faculteit economie en bedrijfswetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven. Sensoa zal de studenten sensibiliseren rond solidariteit met mensen met HIV en AIDS, maar zal hen ook aanzetten tot veilig vrijen door het uitdelen van 3.000 condooms op de Oude Markt op 3 mei. In ruil vraagt Sensoa een kleine bijdrage van de studenten om zijn werking naar mensen met HIV financieel te steunen. Daarnaast zal elke euro winst die Ploeg Columbus maakt doorgestort worden naar Sensoa. Zo overtuigden zij al de D’Store winkel om op 3 mei in de voormiddag 3.000 jeans ter beschikking te stellen: iedere student kan in ruil voor 1 euro zijn oude jeans inruilen voor een nieuw exemplaar. Elke euro van deze actie gaat naar Sensoa.

Praktisch
Wat: Sensoa deelt 3.000 gratis condooms uit. Ploeg Columbus zamelt in voor mensen met HIV.
Waar: Oude Markt, Leuven
Wanneer: Dinsdag 3 mei voormiddag D’Store-actie, Sensoa is in actie van 17u tot 21u.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.