Eeuwige passie in Leuven op zaterdag 21 mei 2011

Op zaterdag 21 mei viert KVLV, bekend van Ons Kookboek, een hele dag feest in Leuven. KVLV is dit jaar 100 jaar jong èn de grootste vrouwenvereniging van Vlaanderen. Op straten en pleinen en in historische gebouwen binnen de ring van de stad, kan iedereen meeproeven van het beste dat KVLV te bieden heeft. Er zijn ruim 200 verschillende belevenissen die zeker de moeite waard zijn: workshops, tentoonstellingen, toneel, concert, straatanimatie,…

Wat dacht je van een workshop met niemand minder dan Kaat Tilley, lekkere cupcakes en taartjes maken met de dames van ZieZoZoet, interieuradvies met een kleurexperte van Levis, tips allerhande om je woning voor een prikje èn milieuvriendelijk in te richten, kleur- stijl- en make-up tips, proeven van de nieuwste en meest trendy bewegingsvormen zoals Bollywooddans, Poi spinning of slackline, een wijndegustatie, Italiaans of Marokkaans koken, een chocolade-experience met een van de meest gerenommeerde chocolatiers van het moment,… en nog heel veel meer. Verschillende handelaars en horecazaken langs en rond de parcours geven ter gelegenheid van de feestdag extra voordelen aan de deelnemers of organiseren zelf extra activiteiten. Op het Ladeuzeplein is er om 18 u een daverende slothappening waar duizenden vrouwen samen zullen dansen op de tonen van Belle Perez‘ nieuwe single ‘Shake it out’. Vanaf 19 u kan je nog nagenieten tijdens de afterparty in het Stadspark.

Het belooft een fantastische dag te worden met enkele duizenden deelnemers van over heel Vlaanderen! Ook jij bent welkom!
Inwoners van Leuven en toevallige passanten kunnen gewoon meegenieten van een aantal voor iedereen toegankelijke activiteiten. Een Eventpas, die je toegang geeft tot alle activiteiten en eventuele extra’s kost € 20,00. Je kunt hem de dag zelf kopen aan de Infopunten van KVLV op de Grote Markt, het Ladeuzeplein en het Sint-Jacobsplein in Leuven.

Alle info over de activiteiten op www.kvlvevent.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.