VAART – Creatiefestival in de Molens van Orshoven

VAART is een samenwerking tussen Artforum en fABULEUS waarbij jonge makers worden uitgedaagd om hun eigen artistieke ideeën uit te werken en te presenteren. VAART staat synoniem voor een onderstroom van jong talent, waar er plaats is voor nieuwe, onaffe, frisse en verrassende ideeën. Een project waarin jongeren heel erg au sérieux worden genomen, niet alleen als jongere, maar ook als maker en performer.

Iedereen tussen 15 en 25 werd enkele maanden geleden aangemoedigd om een projectvoorstel voor VAART in te dienen. Uit alle inzendingen werden er negen projecten geselecteerd, waarvan de makers dramaturgische begeleiding, professionele coaching, repetitieruimte en technische ondersteuning kregen.

Op 5, 6 en 7 mei 2011 eindigt VAART in een festival waar alle creaties getoond worden.

Praktisch
2 euro/voorstelling
Reservaties: info@vaartfestival.be – 016.24 66 24
Overzicht van het programma.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.