Internationaal circusfestival Circus & Co

Op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni 2011 organiseert Leuvenement vzw een gloednieuw circusfestival ‘Circus & Co‘. Leuvenement kende zo’n immens succes met het tweejaarlijkse openluchttheaterfestival Leuven in Scène in 2010, dat men besloten heeft om een tweede kleiner circusfestival te organiseren in 2011, genaamd Circus & Co. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met de grootste circusschool van Vlaanderen, het Leuvense Cirkus in Beweging.

Circus & Co wordt een echt familiefestival, met het stadspark als centrale plek. Daar zal je een fijn aanbod vinden van circusvoorstellingen met humor en interactie als kernwoorden. Gewoon gezellig iets drinken en je laten verrassen kan natuurlijk ook.

Belangrijk! Cirkus in Beweging is nog op zoek naar mensen die graag meewerken in een act als koorddanser tijdens Circus & Co! Ervaring is niet vereist en de juiste technieken worden uitgelegd tijdens enkele lessen.

Meer informatie:

  • Tijdstip: vrijdag 3 juni 2011 van 20:00 tot 01:00 en zaterdag 4 juni 2011, van 14:00 tot 21:00.
  • Alle informatie kan je vinden op http://www.circusenco.be/.
  • De website bevat ook een brochure met het volledige programma.
  • De optredens gaan door in het Stadspark (vrijdag+zaterdag) en op het Ladeuzeplein (enkel op vrijdag).

Circus en Co internationaal circusfestival

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.