Leuvense studenten hameren examenstress weg

Een stevige slag met de hamer op ‘den blok’, het is een leuke manier om de examenperiode in te zetten. Deze ludieke actie is het startschot van Teleblok, want naar goede gewoonte kunnen studenten tijdens de blok- en examenperiode weer rekenen op de gratis telefoon- en chatlijn van CM.

Het startschot van de examenperiode geeft Teleblok in Leuven op 18 mei 2011 van 11u45 tot 13u45 (Martelarenplein) en van 14u tot 16u (Oude Markt) met ‘den blok’. Studenten kunnen met een hamer zo snel mogelijk een nagel in de enorme houten blok slaan. Zo kunnen ze zich even afreageren. Wie thuis of op kot stoom wil aflaten, kan virtueel nagels kloppen op www.facebook.com/denblok.

Teleblok
Niets mis met een dosis gezonde stress die je helpt presteren, maar wat als de stress verlammend werkt? Studenten met examenzorgen of faalangst kunnen terecht bij Teleblok. De Teleblok-vrijwilligers kregen via CM een intensieve training en luisteren anoniem en vertrouwelijk via telefoon en chat. Ook bezorgde ouders, vrienden, partners en docenten kunnen een beroep doen op Teleblok.

Van 19 mei tot 23 juni is Teleblok elke dag van 15 uur tot 23 uur telefonisch bereikbaar op het gratis nummer 0800 13 14 4. Chatten kan op www.teleblok.be, elke dag tussen 18 en 23 uur.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.