Abdijconcert in abdij Keizersberg

Op dinsdag 31 mei wordt een concert georganiseerd in de Abdij Keizersberg in Leuven met één van de beste grote Engelse koren: het Hertfordshire Chorus. Dit koor bestaat uit een zestigtal zangers en kent een enorm succes in Engeland en ook in het buitenland. Het koor staat onder leiding van dirigent David Temple en het programma bestaat uit koormuziek van Vivaldi, Brahms, Bruckner, Rachmaninov e.a.

Het concert in de Leuvense abdij Keizersberg zal tevens een programma bevatten met muziek van Vlaamse componisten (Peter Benoit, August De Boeck, Jules Van Nuffel), verzorgd door het eigen koor van de abdij: de Koristen van Keizersberg (o.l.v. Peter Maus en met Peter Jeurissen aan het orgel).

  • Locatie: Abdij Keizersberg in Leuven
  • Tijdstip: dinsdag 31 mei 2011 om 20:00
  • Prijs: vrije bijdrage

Abdijconcert Keizersberg Hertfordshire Chorus

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.