Cinema ZED terrasfilms

Naar goede gewoonte sluit Cinema ZED het seizoen af met een maand lang Terrasfilms, drie avonden per week gratis filmvertoningen in openlucht op het binnenplein van STUK Kunstencentrum. Terrasfilms is het oudste filmfestival van Leuven. Het concept is simpel: een boeiende selectie films, een zwoele zomeravond en een frisse pint. Het programma is vintage ZED: een mix van recente en wat oudere films, van grote kleppers en onuitgegeven titels, van horror, spanning, humor en romantiek. Films om te ontdekken of films om opnieuw te beleven.

De film start wanneer de zon volledig onder is (ca. 22u30). Iedere voorstelling wordt onderbroken door een pauze van een tiental minuutjes. Het STUKcafé laaft de dorstigen. Voor één keer mag je wel drank en eten (lekkere verse popcorn) meenemen naar je plaats. In geval van regenweer, verhuist de filmvoorstelling naar het STUKcafé.

Vanaf woensdag 1 tot en met maandag 27 juni.

Toegang is gratis.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.