SinglesOnly in Leuven op 1 juni – tickets te geef

Op woensdag 1 juni kunnen singles uit de buurt van Leuven zich weer uitleven op de SinglesOnly party, een stevig feestje dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Vergeet die geforceerde datingavonden waarbij iedereen de kat uit de boom kijkt. SinglesOnly staat voor een ongedwongen party met hippe muziek in een trendy kader. Wie toch iets meer wil dan een drankje en het lijf uit zijn ziel dansen, kan deelnemen aan de badge-and-match. Daarbij krijg je een nummer opgespeld en kun je op het einde van de avond zelf drie nummers van andere feestbeesten achterlaten. Kiezen twee nummers voor elkaar? Dan krijgen met de dag erna elkaars e-mailadres en maakt men kan op leuke prijzen.

Maar ook zonder match maak je kans op film- en museumtickets, massage, parties, …

Leven in Leuven mag twee duotickets voor deze party weggeven. De tweede en de vierde persoon die ons via ons contactformulier een berichtje sturen, worden op de gastenlijst gezet.

Praktisch
Inschrijven kan via www.SinglesOnly.be. Inschrijven is verplicht om de verhouding man-vrouw in evenwicht te houden en de capaciteit van de locatie te respecteren.
Wie? Alle happy singles vanaf 25 jaar tot 39 jaar die graag in een informeel kader nieuwe mensen leren kennen.
Waar? deze editie gaat door in de new place to be in Leuven , Club Montreal , Naamsestraat 34, B-3000 Leuven

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “SinglesOnly in Leuven op 1 juni – tickets te geef”

Greet
(on mei 24th, 2011 at 21:47)

Altijd leuke feestjes daar!