Muziekschatten op je zolder?

In opdracht van de provincie Vlaams-Brabant is Resonant, het centrum voor Vlaams Muzikaal Erfgoed gelegen in de Parijsstraat in Leuven, begonnen met een zoektocht naar de muziekschatten die op allerlei zolders verstopt liggen.

Heb je nog muziekgerelateerde zaken op je zolder liggen, dan is het nu het moment om die zolder eens gronding onder handen te nemen! Partituren, muziekinstrumenten, muziekdoosjes, foto’s, filmpjes, programmaboekjes, liedblaadjes, brieven, draaiorgels, 78-toerenplaten, medailles, prenten en schilderijen, dagboeken, concertaffiches, bandrecorders en vlaggen komen allemaal in aanmerking.

Je kan hier aan meewerken door voor 8 juni 2011 wat informatie over je muziekschatten te melden via het online meldformulier.

Meer informatie over dit historisch onderzoeksproject over populaire muziekcultuur in Vlaams-Brabant in de 19de en 20ste eeuw kan je vinden op de volgende sites:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.