Woonwagenbewoners en bewoners Dijledreef feesten samen op 12 juni

Op 12 juni 2011 vindt het straatfeest in de Dijledreef in deelgemeente Kessel-Lo plaats. De Leuvense integratiedienst, 120 woonwagenbewoners en de bewoners van de Dijledreef organiseren en feesten mee.

De voorbije drie jaren vond het feest op het woonwagenterrein zelf plaats. Om het contact tussen de woonwagenbewoners en de andere bewoners van de Dijledreef te stimuleren, vindt het feest dit jaar op straat, ter hoogte van het woonwagenterrein, plaats.

Afval
Om de straat helemaal voor te bereiden op het feest, is er op 10 juni om 10.00 uur een opruimactie. De stedelijke groendienst en de reinigingsdienst helpen de bewoners een handje. Ook de kinderen van het woonwagenterrein werden door de integratiedienst aangezet om bewuster met afval om te gaan. Zij knutselden leuke spellen met afvalmateriaal voor het feest.

Programma
Vanaf 15.00 uur wordt er gezellig gebarbecued en muziek gespeeld. Voor de kinderen is er een schmink- en spellenstand. Kinderen en volwassen kunnen zicht uitleven tijdens een workshop buikdansen of elkaar uitdagen voor een wedstrijd touwtrekken.

Verkeer
De Dijledreef wordt afgesloten voor alle verkeer op zondag 12 juni van 12.00 tot 24.00 uur.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.