Roadkill Comedy @ Barcode 21 mei

De laatste Roadkill van dit seizoen vindt plaats op zaterdag 18 juni, zoals gewoonlijk, in de Barcode om 21u met volgende line-up:

  • Bart Cannaerts: Was onmiddellijk na zijn intrede al een grote held in comedy land en nu is hij niet van je televisie weg te slaan. Hij zat in “De Slimste Mens”, “De Pappenheimers” en “Mag ik u kussen”. Verder bedacht hij “Benidorm Bastards” en “Wat Als?” Deze zaterdag komt hij simpelweg goede comedy brengen, inclusief gitaar!
  • Sven Hardies: Stond vorig jaar al op het Roadkill podium en gaat dat nog eens doen maar met nieuwe,r straffer en nog grappiger materiaal… en anders gaat hij iets doen met ballonnenvouwen of jongleren.
  • Kristof Micholt : Is zoals het vlezeke dat je krijgt bij de beenhouwer: nieuw, vers, verrassend, lekker en met een rood randje. Als “nieuwe” mag het publiek kiezen of ze hem in hun armen sluiten of gewoon koud gaan staren tot hij weent.

Naar goede gewoonte wordt dit alles magistraal aan elkaar gepraat door de enige en echte Seppe Toremans. Dit alles voor slechts 4euro, te betalen aan de buitenwipper.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.