Zomerwandelzoektocht

Dit jaar organiseert Toerisme Leuven samen met de Leuvense Gidsenbond en Davidsfonds Leuven opnieuw een wandelzoektocht in de binnenstad. “Wandelzoektochten blijven de mensen aanspreken: we krijgen regelmatig vragen naar zo’n zoektocht. Vorig jaar kregen we meer dan 200 inzendingen. De wandelzoektocht doet de Leuvenaar kijken naar allerlei bezienswaardigheden en gevels waar men vaak gewoon voorbijloopt.”

Komen aan bod in de wandeling: het religieus-historische patrimonium, Leuven als kennisstad en natuurlijk … bier. Trek voor de zoektocht een halve dag uit, inclusief een terrasje doen want dat hoort er zeker ook bij!

De brochure met de vragen is verkrijgbaar bij de infobalie van Toerisme in de Naamsestraat. Je kan deelnemen tot 31 augustus. Kostprijs: 1 euro.
Prijzen: 2 weekendarrangementen in zusterstad ’s Hertogenbosch en fotoboeken over Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.