Zomer in de Kruidtuin 2011 – “Symbolic Violence” van Tinka Pittoors

Al verscheidene jaren heeft ‘De Zomer in De Kruidtuin‘ zich een plaatsje verworven in de drukke, jaarlijkse evenementenkalender van de stad Leuven. Gedurende het zomerseizoen krijgt de prachtige, veelbezochte tuin een extra artistieke insteek, die wordt verzorgd door Leuvenement vzw. Zo krijgt de bezoeker door deze kunstinterventies een ander, buitengewoon beeld van de Kruidtuin aangereikt.

Dit jaar wordt bewust gekozen voor één kunstenaar, met name Tinka Pittoors. Pittoors bevindt zich op dit moment op een cruciaal punt van haar carrière: met een aantal belangrijke tentoonstellingen en individuele realisaties achter de rug die algemeen zeer goed werden onthaald, neemt haar bekendheid bij het publiek een hogere vlucht, een elan dat bestendigd wordt door enkele grote projecten in de nabije toekomst, waaronder de verschijning van een eerste monografie vlak na de expositie in de Kruidtuin.

Zomer in de Kruidtuin vindt plaats van 3 juli 2011 tot 4 september 2011. Op 2 juli vanaf 20.00u is iedereen welkom op de opening van “Symbolic Violence” van Tinka Pittoors.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.