Hang M-idzomer voor je raam en win een duoticket

Hang een M-idzomerposter voor je raam en maak kans op een duoticket voor M-idzomer. Van 20 juni t.e.m. 28 juli rijdt de onschuldige M-idzomerfietser elke week door de Leuvense straten en pikt er 1 raam uit. De winnaar wordt bekend gemaakt op Facebook.

Wat moet je doen?
Stuur een mail met je adres naar info@m-idzomer.be. Binnen de week wordt je een A3-poster bezorgd (enkel geldig voor postcode 3000).

M-idzomer?
Na het succes van vorig jaar presenteren Het Depot, 30CC en M op 28, 29, 30 en 31 juli 2011 een nieuwe editie van M-idzomer. De gezellige binnentuin van M wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein met hapjes, drankjes én muzikale acts. Je kan er terecht voor een mix van beeldende kunst, muziek, comedy, woord en performance. Headliners zijn John Cale (ex-The Velvet Underground), Gabriël Rios, Lady Linn en Nicola Conte Jazz Combo.

Alle info op de M-idzomer site.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.