Summer Inspiration @ Faculty Club

Op donderdag 23 juni verwende Faculty Club voor het derde jaar op rij haar gasten met een inspirerend netwerkevent in een historische setting. Dit jaar was het thema cultuur.

In samenwerking met Live Entertainment Foundation (LEF) werden de aanwezigen getrakteerd op een musicalspektakel met optredens van Anne Van Opstal (Dans der Vampieren), Deborah De Ridder (Tell me on a Sunday) en Ann Van den Broeck (Spamalot). LEF stelt zich tot doel om zo veel mogelijk mensen de kans te geven te participeren in cultuur. Ze biedt jongeren en minderbedeelden – in samenwerking met de vzw Musical van Vlaanderen – de mogelijkheid om gratis of tegen sterk verminderde prijzen een voorstelling bij te wonen. Niet alleen bezorgen ze aan de deelnemers een ongelooflijk moment van vreugde, ze geven hen bovendien toegang tot cultuur in de brede zin van het woord en dragen zo bij tot hun geestelijke verrijking.

Daarnaast wil de Live Entertainment Foundation ook de werkgelegenheid in de entertainmentsector stimuleren door de ontwikkeling van nieuwe producties van eigen bodem te steunen. Deze Stichting kan haar doelstellingen realiseren dankzij de financiële en morele steun van bedrijven en van organisaties die betrokken zijn bij armoedebestrijding.

Tijdens de avond werd een tombola georganiseerd waarvan de opbrengst integraal naar LEF ging. Op het einde van de avond kon de Faculty Club een de mooie som van 5650 euro wegschenken.

Hielpen mee van de avond een succes te maken: restaurant Arenberg, Omnia, Davidsfonds, Manpower, Bart Claes Catering, Nespresso, Wim Demeestere, Wijnhandel Christiaens. De Dienst Cultuur K.U.Leuven liet de aanwezigen kennismaken met het Universitair Symfonisch Orkest, het Universitair Koor en het Universitair Harmonieorkest. 30CC, Festival van Vlaanderen en M stelden hun programma voor het komende seizoen voor. Bij het literaire tijdschrift DW&B kon je een ‘creatief laboratorium’ voor literatuur ontdekken.

Summer Inspiration @ Faculty Club

Summer Inspiration @ Faculty Club

Summer Inspiration @ Faculty Club

Summer Inspiration @ Faculty Club

Summer Inspiration @ Faculty Club

Meer foto’s.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.