Bewoners Edouard Remy gaan op wereldreis

Deze zomer wil woonzorgcentrum Edouard Remy zijn bewoners meenemen op wereldreis… in hun eigen binnentuin. Het zorgcentrum wil de bewoners gedurende de zomermaanden een hotelgevoel geven en hen tegelijkertijd kennis laten maken met verschillende culturen. In het OCMW Leuven werken personen van diverse origine. Door deze medewerkers bij dit project te betrekken wordt het nog veel realistischer.

Wekelijks wordt een andere regio in de kijker gezet. Telkens wordt één afdeling en de binnentuin volgens dit thema aangekleed. De bewoners van de organiserende afdeling kunnen proeven van de lokale keuken. Bovendien worden er voor alle bewoners thema-activiteiten georganiseerd die een link hebben met de regio. De lunches en de activiteiten zullen zoveel mogelijk in de tuin plaatsvinden, om zo het vakantiegevoel te versterken. Er zal elke weekdag muziek zijn in de tuin van 10.00 tot 16.00 uur.

Het volledige programma is te consulteren op www.ocmwleuven.be/wereldreis. Leven in Leuven wenst de bewoners alvast een prettige reis toe.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.