Bussen rijden opnieuw door Martelarenlaan Kessel-Lo

De bussen van vervoersmaatschappij De Lijn rijden vanaf maandag 11 juli opnieuw door de Martelarenlaan in Kessel-Lo. Reizigers van lijn 3 (Leuven – Pellenberg – Lubbeek) kunnen opnieuw gebruik maken van de vijf haltes die door de omleiding niet meer bediend werden. Door werkzaamheden volgden de bussen acht maanden lang een omleiding.

Einde omleiding
Vanaf maandag 11 juli 2011 volgt lijn 3 (Leuven – Pellenberg – Lubbeek) opnieuw haar vertrouwde reisweg door de Martelarenlaan in Kessel-Lo. Na acht maanden is de heraanleg van de Martelarenlaan afgerond. Zo komt er een einde aan de omleiding. Dit betekent dat reizigers opnieuw kunnen op- en afstappen aan de volgende haltes:

  • Kessel-Lo, Stijn Streuvelslaan
  • Kessel-Lo, P. Nollekenstraat
  • Kessel-Lo, Coosemansstraat
  • Kessel-Lo, Achterzijde Station
  • Kessel-Lo, Martelarenlaan

Door het einde van de omleiding passeert lijn 3 niet meer langs de Tiensesteenweg en de Tiensevest. De vervanghaltes op die straten zullen dus niet meer bediend worden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.