Elfde editie van “Leuven zingt”

Op zaterdag 23 juli vindt om 19.30u de elfde editie van “Leuven zingt” plaats op de Oude Markt. Een hele reeks klassiekers zullen ook dit jaar weer uit volle borst meegezongen worden door talrijke zangliefhebbers. De krantjes met de liedjesteksten kunnen afgehaald worden op het Stadskantoor, bij In&Uit in de Naamsestraat (zijkant Stadhuis) of in de meeste horecazaken op de Oude Markt.

Leven in Leuven nam vorige week donderdag een kijkje in café Tempo op het De Becker Remyplein waar de podiumzangers alvast hun stembanden smeerden. De sfeer in café Tempo zat er goed in. Dat belooft voor volgende week zaterdag…

Leuven zingt - repetitie in café Tempo

Leuven zingt - repetitie in café Tempo

Leuven zingt - repetitie in café Tempo

Meer info op www.leuvenzingt.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.