Toerisme Leuven en HoReCa Leuven slaan handen in elkaar voor nieuwe restaurant- en cafégids

De toeristische infogids van de stad Leuven bestaat uit 7 themagidsjes (architectuur, universiteit, evenementen, rondleidingen, fietsen en wandelen, logeren en restaurants/cafés) en een stadsplan. In het verleden gaf HoReCa Leuven ook een horecagids uit. Omdat de HoReCa-gids geen volledig beeld gaf van het totale aanbod in Leuven, kon die niet gebruikt worden als toeristische restaurant- en cafégids.

Toerisme Leuven en HoReCa Leuven hebben nu de handen in elkaar geslagen en gaan vanaf 2012 met de steun van Centrummanagement Leuven één gezamenlijke restaurant/cafégids uitgeven (de andere themagidsen blijven afzonderlijk bestaan).

HoReCa Leuven gaat alle info over de restaurants en cafés (openingsuren, prijzen, specialiteiten,…) verzamelen. Toerisme Leuven zal de brochure verrijken met 10 bladzijden toeristische info over o.a. brouwerijbezoeken en Leuvense streekproducten. Toerisme Leuven zorgt ook voor de vertaling in 5 talen (Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans).

De gids zal verspreid worden aan de toeristische balie en meegenomen worden naar de buitenlandse beurzen die Toerisme Leuven aandoet. Verder komt de gids ook te liggen in de Leuvense hotels en in de restaurants en cafés.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.