[recensie] De Zwarte Adem – Code F242 van Erwin Claes

Leuvense auteur Erwin Claes schreef een nieuw, spannend jeugdboek. Hoofdfiguur is de veertienjarige Vigo Morris die als enige een gruwelijke moordpartij in het Historisch Museum overleeft. Een zware hoofdwonde en volledig geheugenverlies is de prijs die hij hiervoor moet betalen. Maar is hij wel zo onschuldig als hij zelf denkt? Hoofdinspecteur Michael O’Quin schijnt er een andere mening op na te houden. Vigo gaat op zoek naar de waarheid en wordt hierbij geholpen door Karen, een depri tiener, en Linus, een artistieke nerd. Dit drietal komt terecht in een internationale criminele samenzwering met als inzet de mythische Zwarte Adem.

Leven in Leuven geeft twee exemplaren van dit boek weg aan de tweede en de vierde persoon die ons via het contactformulier de naam van het dorpje waar het verhaal zich afspeelt, doorsturen. Vergeet niet je naam en adres mee te geven.

Praktisch
Code F242 is het eerste deel in de reeks “De Zwarte Adem”.
ISBN 978 90 448 1511 5
Prijs: € 13,95
Thema: thriller, spanning, moord
Auteur: Erwin Claes
13+

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.