M-idzomer

Eind juli is het zover: M brengt dan in samenwerking met het Depot en 30CC onder de noemer M-idzomer een spektakel van muziek, dans, comedy, woord en algemene performance naar Leuven. Hieronder enkele tips:

  1. Anton Walgrave stelt op donderdag 28 juli zijn nieuwe plaat As You Are voor.
  2. Diezelfde avond verenigt Eva Mouton zich met Arne Van Petegem (ook wel gekend als Styrofoam). Zij brengen exclusief vijf audiovisuele portretten van de meest legendarische filmkoppels. Niet te missen!
  3. Op vrijdag 29 juli komt het Bugalu Soundsystem (wat een naam!) iedereen in de juiste mood brengen met een mix van funk en sexties soul. Lekker!
  4. Er is die avond ook een kermisattractie met een collage erotica uit lang vervlogen tijden. Je moet wel blijven fietsen. Dit alles onder de noemer “Cie Jamais 203 – Le Cinérotic”.
  5. Op zaterdag 30 juli valt Lady Linn te bezichtigen, samen met haar Magnificent Seven. Een nieuw album (No Goodbye At All) en dus ook nieuwe deuntjes waarop we kunnen swingen.
  6. Zondag 31 juli is de laatste dag van M-idzomer. Er wordt dan afscheid genomen met Gabriel Rios, Jef Neve en Kobe Proesmans die de koppen én vooral hun talenten hebben samengegooid. Ariba!
  7. En voor wie afscheid wilt nemen met een lach is er nog altijd Liesje Lefever. Ze heeft zelfs een cheap-ass gitaar mee.

Ga dat zien!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.