Hapje Tapje 2011

Hapje Tapje 2011 was ook dit jaar weer een daverend succes. De zon die in de namiddag door het wolkendek brak, had de mensen uit hun huizen gelokt om te flaneren in de Leuvense straten. In de Muntstraat kon je letterlijk op de koppen lopen en was het aanschuiven om een hapje of een drankje te bemachtigen. Het aanbod aan lekkers was zo groot dat de keuze er niet makkelijker op werd.

Wij lieten ons verleiden door de buikspek van Cerdo Iberico met Kessel Blond en Koolsla van restaurant Tr3s, risotto met boschampignons, truffelolie en parmezaanschilfers en bruschetta met gemarineerde trostomaten, rucola en parmezaanschilfers van restaurant Pepenero, de gegrilde tonijn met dashigel, gemarineerde radijs en gedroogd spek van restaurant Trente en de jonge varkensreepjes in Leffe en Tierenteyn mosterd met rösti van Salons Georges. Tussendoor dronken we een glaasje cava, een caipirinha en op het de Oude Markt sloten we de avond af met een biertje (voor de heren) en een Jacob’s Creek rosé voor de dames. Als toetje snoven we chocolade op de Grote Markt, een bijzondere ervaring, ons aangeboden door Think Chocolate.

Hapje Tapje 2011

Hapje Tapje 2011

Hapje Tapje 2011

Hapje Tapje 2011

Hapje Tapje 2011

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.