Al 3600 deelnemers aan Tofsportkampen – nog enkele plaatsen vrij

Ook dit jaar zijn de Tofsportkampen van de stad Leuven een succes. Voor de organisatie van de kampen kan de stad rekenen op een goede samenwerking met de lokale sportclubs. Met 148 kampen is het aanbod groter dan ooit voor jongeren tussen 3 en 18 jaar. 72,56% van de plaatsen is op dit moment volzet.

“3609 kinderen hebben zich ingeschreven om te kunnen proeven van verscheidene sporten, nieuwe ervaringen en vrienden. Ze bieden een zinvolle en kwaliteitsvolle tijdsbesteding tijdens de verlofperiode. De populairste kampen zijn schaatsen, tennis, paardrijden, trampoline en jazzdans”, zegt schepen van sport Els Van Hoof.

Voor de laatste drie weken zijn er nog plaatsen vrij voor de snelle beslissers. Wie nog geïnteresseerd is in tafeltennis, klimmen, zwemmen, dans, (ijs)hockey, tennis, turnen, rope skipping, basketbal, judo, rugby of volleybal kan zich nog inschrijven via het Tofsportloket. Zowel interne als externe kampen zijn mogelijk.

Een overzicht van alle kampen en prijzen vind je op http://www.leuven.be/vrije-tijd/sport/sportkampen/. Voor inschrijvingen kan je terecht bij het Tofsportloket, Naamsestraat 1, 3000 Leuven, tel. 016 27 22 20.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.