Café Congé

Van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 augustus opent aan de Vaartkom in Leuven het pop-up café Café Congé.

Het Entrepotgebouw wordt drie dagen lang het schoonste café van Leuven, met een speciaal aangelegde tuin (ontwerp Nele Guiljam met dank aan Mirte), een Vedett-terras, kleine concerten, dj-sets, artwork, een swopping-boutique, BBQ, varken aan spit, een groot feest op zaterdag, massa’s gezelligheid en goed volk.

Donderdagavond kan men de LaidBack dj’s aanhoren, vrijdagavond is de headliner Bobby Ewing (u welbekend van Discobar Galaxy). Op zaterdag sluit men af met een groot feest: kapsalon CaffeeCoiffee verzorgt de kapsels van de aanwezige dames en heren en voor de muziek tekenen Bugaloo Soundsystem (gewéldige naam!), Up High Collective (die van dit fantastische nummer), Lady Jane en Rick Shiver.

Be there!

Uphigh Collective – Blend – Live on Studio Brussel from On-Point TV on Vimeo.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.