Leuvense kandidaten voor Belgisch Kampioenschap Biertappen zijn gekend

In Leuven startte de zoektocht naar de beste lokale Stella Artois-tapper dit weekend, tijdens Hapje Tapje! Op zondag 31 juli oordeelde een professionele jury, op basis van de “9 step pouring ritual”, over de tapkwaliteiten van de deelnemers uit de thuisstad van Stella Artois. De 5 beste tappers kregen een plaatsje in de Belgische finale. De winnaars zijn:

  1. Jan VAN DESSEL – Den Deugniet
  2. Erik ROP – Café Apero
  3. Nico CLEERENS – The Seven Oaks
  4. Schaiko ALLAINE – ’t Archief
  5. Dries DE GROEF – Café Alegria

Belgisch kampioenschap Biertappen – Stem nu online!
Tradietiegetrouw vindt het Belgisch Kampioenschap Biertappen plaats in september. Op maandag 26 september zal een professionele jury beslissen welke kandidaat de beste Belgische Biertapper is.

Naast de keuze van de jury, wordt er ook gepolst naar de keuze van de klant. Stemmen voor je favoriete biertapper kan vanaf 15 augustus via sms naar 3669 of via de site www.stella-artois.be. De barman die op 25 september de meeste stemmen verzameld heeft, mag van Stella Artois zijn klanten trakteren op een feestje in zijn stamcafé.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.