Bonderd Kilometer

Jasper ‘Jappe’ Snackaert is van plan om op 24 uren tijd honderd kilometer af te leggen in Leuven. Omdat hij niet aanwezig kan zijn op 12 augustus tijdens de 42ste dodentocht in Bornem, besliste hij om 50 keer de Bondgenotenlaan op en af te lopen wat neerkomt op +/- 100 zware kilometers. Hij start op zaterdag 27 augustus 2011 om 19:00 en in minder dan 24 uren hoopt hij zijn ‘Bonderd Kilometer‘ afgelegd te hebben. Je kan zelfs meedoen aan de weddenschap: als je denkt dat Jasper hier niet in zal slagen, kan je één of meerdere bakken duvel inzetten. Als Jasper de 100 kilometer niet haalt, dan organiseert hij een Duvel-feestje voor zijn supporters met 10 bakken bier op zijn kosten.

Om deze onderneming nog meer kracht bij te zetten, besliste Jasper er een goed doel aan te koppelen. Er werd gekozen voor het ‘Brussenproject van het Kinderkankerfonds‘. De opbrengsten van sponsoring en de drankenstand, die aan de stadsschouwburg zal staan, gaan integraal naar dit project.

Meer informatie:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.