De Lijn is klaar voor Marktrock

Muziekliefhebbers kunnen op 12, 13 en 14 augustus rekenen op vervoermaatschappij De Lijn om naar Marktrock te gaan.

Voor 1,6 euro heen en terug
Traditiegetrouw kunnen bezoekers van Marktrock een beroep doen op vervoermaatschappij De Lijn om af te zakken naar de Leuvense binnenstad. Dankzij de stad Leuven rijden reizigers voor amper 1,6 euro heen en terug naar Leuven op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 augustus. De actie is geldig voor alle lijnen die Leuven rechtstreeks bedienen. Dat wil zeggen dat reizigers bij de heenreis moeten afstappen in zone 40 van Leuven. Bij de terugreis moet de opstaphalte ook binnen deze zone liggen. Uiteraard blijven ook abonnementen en lijnkaarten geldig.

Gratis nachtbussen ook op zondag
Wie graag wat langer blijft plakken, kan gratis gebruik maken van een van de 19 nachtlijnen. Tijdens Marktrock rijden de nachtbussen niet alleen op vrijdag- en zaterdagnacht, maar ook tijdens de nacht van zondag op maandag. 20 gemeenten en steden betalen mee voor de nachtlijnen en daarom is een ritje gratis vanaf 22.22 uur tot en met de laatste nachtrit. Op- en afstappen kan aan het Leuvense station of aan de tijdelijke halte Leuven – Dirk Boutslaan ter hoogte van de Amerikalaan.

Meer informatie
Voor meer informatie kunnen reizigers terecht op de website www.delijn.be of op het nummer 070 220 200 (€0,30/min).

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.