Fietsenmarkt op 28 augustus

Fietspunt en de preventiedienst organiseren een tweedehandsfietsenmarkt op zondag 28 augustus (tijdens Leuven Autovrij) van 10 tot 12 uur op de Tiensevest, voor het stadskantoor.

Slachtoffers van fietsdiefstal kunnen er een degelijke tweedehandsfiets voor een redelijke prijs kopen. Maar ook andere kopers zijn welkom. Je kan er ook gratis je fiets laten graveren.

Verkopers gezocht
Heb je nog een fiets onder het stof staan?
Schrijf je voor 17 augustus in bij de preventiedienst.
Kom op zondag 28 augustus om 9.30 uur naar de fietsenmarkt. Breng de bijhorende fietspas mee of een verkoopsovereenkomst met de (eerste) eigenaar en zijn rijksregisternummer.

Graveren, fietsnazicht en informatiestand
Iedereen kan tijdens de fietsenmarkt zijn fiets laten graveren. Je hebt hiervoor je rijksregisternummer nodig. Dit staat op je identiteitskaart of SIS-kaart. De bezoekers zijn welkom voor een fietsnazicht bij het Fietspunt in de fietsenstalling aan het station. Kleine herstellingen zijn mogelijk, zodat de fiets veilig en reglementair weer de weg op kan.
De preventiedienst is van de partij met een informatiestand over diefstalpreventie en voorbeelden van goede fietssloten. Bezoekers kunnen een fietsslot met keurmerk winnen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.