Internationaal talent tijdens Belgisch Kampioenschap inline skaten

Op zondag 14 augustus 2011 organiseren Jeugdcentrum Vleugel F en de stuntacademie het Belgisch Kampioenschap inline skaten. Op het skatepark van de Philipssite in Leuven geven nationale en internationale toprijders het beste van zichzelf in duizelingwekkende jumps, grinds, flips … Amateur, pro, street en bowl, iedereen is welkom!

Ook wie niet sportief of geen skatetalent is, heeft heel wat redenen om het evenement bij te wonen. De jeugddienst van Leuven: “De skatecontest, daar wil je bij zijn! Het is niet zomaar een wedstrijd, maar een feestje met dj’s en drinks. Kom zeker langs, want de top van het Belgische en internationale talent toont halsbrekende kunsten op de ramps. Je kan dit event gratis bijwonen en ‘de Philips’ is sowieso een coole hangplek in Leuven … en tot slot: als de zon wilt schijnen, zijn de blote bovenlijven van de skaters voor de dames al reden genoeg om langs te komen. Allen daarheen!”

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.