Marktrock 2011 (Zaterdag)

Onder een betrokken hemel zetten de gasten van Lucy Lucy en Willow dag 2 van Marktrock in. Op de Oude Markt was nog overschot van plaats maar dat liet de band niet aan haar hart komen.

Willow

Iets na 6 was het tijd voor Intergalactic Lovers en ondertussen liep de Oude Markt rustig vol. De Lovers deden wat van hen verwacht werd en hun single ‘Shewolf’ bracht de massa voor het eerst in beweging.

Intergalactic Lovers

Daarna was het tijd voor gevestigde waarde Gorki, onder leiding van Luc De Vos. De band heeft net een nieuwe plaat uit en het publiek kon deze zeker smaken. Uiteraard konden meezingers als “Piranha” en “Mia” niet ontbreken.

Gorki

Headliner van de avond is band achter Sarah en Gert Bettens, K’s Choice. Zij stonden gisteren nog op een festival in Oostenrijk en het zag er even naar uit dat ze niet op tijd in Leuven zouden geraken maar uiteindelijk kwam hun bus aan in de Parijsstraat op het moment dat Gorki het podium op ging.

K's Choice

Als afsluiter zagen we op de Oude Markt nog Discosluts.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.