Bibliotheekfiliaal in Kessel-Lo sluit noodgedwongen de deuren na waterschade

De hevige storm die gisterenavond over ons land woedde en ook de streek rond Leuven teisterde, heeft sporen nagelaten in het bibliotheekfiliaal in Kessel-Lo.

Door de hevige regenval omstreeks 18.00 uur gisterenavond kwam het bibliotheekfiliaal in een mum van tijd onder water te staan. Het water heeft onherroepelijke schade toegebracht aan het meubilair en ook het kamerbreed tapijt moet er aan geloven.

Het stadsbestuur en de bibliotheek hebben daarom beslist om het filiaal tot ten minste 27 augustus te sluiten om de schade te herstellen. Materialen kunnen nog steeds ingeleverd worden langs de inleverbox. Reservaties kunnen opgehaald worden in de hoofdbibliotheek in Tweebronnen, Diestsestraat, Leuven.

Uiteraard wenst de bibliotheek zich te verontschuldigen voor dit ongemak bij haar gebruikers. Schepen van cultuur Denise Vandevoort: “We doen er alles aan om de bibliotheek binnen de kortst mogelijke termijnen terug klaar te maken voor gebruik. Tot zolang verwijzen we de bezoekers graag door naar de hoofdbibliotheek.”

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.