For Africa in Het Depot

Op 15 oktober feest Leuven voor het goede doel onder de noemer For Africa. For Africa pakt uit met workshops, stand up comedy en optredens. De opbrengst van dit benefiet, georganiseerd in het Depot, gaat integraal naar het Belgisch Consortium voor Noodhulpsituaties.

1212
Vijf grote humanitaire organisaties bundelen hun krachten in het Belgisch Consortium voor Noodhulpsituaties. Wanneer een natuurramp of een humanitaire crisis uitbreekt, zijn er meestal dringend veel financiële middelen nodig. Deze samenwerking moedigt de vrijgevigheid en solidariteit van de Belgische bevolking aan en laat ze zo vlot mogelijk verlopen. Caritas International, Dokters van de Wereld, Handicap International, Oxfam Solidariteit en Unicef België zijn de leden van de vzw.

Gezocht
For Africa is op zoek naar verenigingen, bedrijven en artiesten die op 15 oktober of in de weken ervoor hun schouders onder het project willen zetten. Leuvense bedrijven kunnen sponsoren in natura of financieel, verenigingen of scholen kunnen een geldinzamelactie op poten zetten, … De organisatoren popelen van enthousiasme om samen met andere Leuvenaars For Africa te realiseren.

Organisatie For Africa is een particulier initiatief van een groep geëngageerde jongeren uit Leuven en daarbuiten. Contactpersoon is Lies Corneillie, te contacteren via lies@postduif.be – 0498 72 43 75
Online www.facebook.com/forafrica1510www.twitter.com/For_Africa

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.