Bibliotheekfiliaal in Kessel-Lo blijft na passage nieuwe storm langer gesloten

De hevige storm die op 18 augustus over het land trok, richtte behoorlijk wat schade aan in het bibliotheekfiliaal in Kessel-Lo. Ook de storm van dinsdagochtend zette het boekenhuis opnieuw onder water.

De dienst data- en facilitair beheer gaat met alle middelen op zoek naar de oorzaak. Daarna zal zo snel mogelijk gestart worden met de nodige herstellingswerken.

Uiteraard betekent dit dat het bibliotheekfiliaal en de speel-o-theek in Kessel-Lo noodgedwongen langer gesloten zullen zijn. Het stadsbestuur en de hoofdbibliothecaris schuiven als heropeningsdatum 30 september naar voren.

De bibliotheek verontschuldigt zich nogmaals bij haar gebruikers. Schepen van cultuur Denise Vandevoort: β€œEen grondige aanpak van het probleem dringt zich op. Uiteraard blijven we werken om de bibliotheek op korte termijn opnieuw operationeel te maken. Gelukkig heeft de stad heel wat bibliotheken op haar grondgebied. Tijdens de werken kunnen de gebruikers terecht in de hoofdbibliotheek of de andere filialen. En net zoals bij de eerste waterschade aangekondigd, kan je materialen inleveren met de inleverbox. Reserveringen kan je afhalen in de hoofdbibliotheek.”

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.