45ste Grote Prijs Jef Scherens – 4 september

Op 4 september vindt de 45ste Grote Prijs Jef Scherens plaats. Wij hopen op een mooie zonnige dag voor alle wielerliefhebbers.

De wielrenners starten om 12.00u aan het stadhuis op de Grote Markt. Het koersdorp dat vroeger aan het Fochplein stond, zal vervangen worden door een groot terras aan Café Leffe en een wijnstand van Dulst in de buurt van de stadschouwburg en een tapwagen op de Wijnpers.

Omwille van de parcourswijziging door de werken aan het Fochplein slaan de renners in de Bondgenotenlaan af naar de Vital Decosterstraat. Ze rijden via de Rijschoolstraat en het Smoldersplein naar het vertrouwde parcours. De aankomst is op de Bondgenotenlaan 47, aan boekhandel De Slegte.

Nieuw: Dit jaar kan je op www.regiopunt.be de wedstrijd rechtstreeks volgen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.