eLeMeNT brengt de duomusical “The Last Five Years”

Het aanbod aan musicalproducties of muziektheater in Vlaams-Brabant is beperkt. Liefhebbers van dit genre zijn genoodzaakt om andere oorden op te zoeken. Daar willen Kristel Lamerichs (Dracula, Belle en het Beest,…) en Roel Lauwens (Mamma Mia, Daens,…) verandering in brengen. Daarom slaan ze de handen in mekaar en starten ze in het culturele seizoen 2011-2012 met “eLeMeNT” (LeuveN, Muziek en Theater).

Met deze eerste productie houdt eLeMeNT het intiem en brengen de artiesten de duomusical “The Last Five Years”. Ze willen een voorstelling aanbieden, waarbij de liefhebber van musical aan zijn trekken kan komen zonder daarvoor een enorm bedrag te moeten neertellen aan te kassa. eLeMeNt steunt op een drietal pijlers:

  • Een onvoorwaardelijke liefde voor het musicalgenre
  • Een podium bieden voor professionele en semiprofessionele musicalartiesten
  • Een groter publiek laten genieten van een avond musical door de kostprijzen te drukken.

De artiesten zijn ervan overtuigd dat musical geen vallende kandelaars of helikopters nodig heeft om te slagen.

Sfeerbeelden van de voorstelling van het nieuwe musicalproject in de Kosmopol:

Meer filmpjes op youtoube.

Preview van duomusical "The Last Five Years" gebracht door eLeMeNT

Meer foto’s op flickr.

Seizoen 2011-2012/The last five years
eLeMeNT is klaar voor de start! Op zaterdag 24, vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober brengen Roel Lauwens en Kristel Lamerichs hun versie van “The Last Five Years”, de duomusical van Jason Robert Brown.
The Last 5 Years vertelt het verhaal over Jona en Sanne, 2 mensen gedreven door ambitie en liefde. Jona (een succesvol schrijver) leert Sanne (een musicalactrice aan het begin van haar loopbaan) kennen en zijn hele wereld staat op zijn kop. De liefde is passioneel en lijkt wel kinderspel voor 2 zielen die voor elkaar gemaakt lijken te zijn. Toch komt de verleiding van andere vrouwen, het gebrek aan aandacht voor de andere en het succes stokken in de wielen steken.

Praktisch
24 en 30 september en 1 oktober 2011, om 20u00
Reynaerttheater Malpertuus, Redingenstraat 4, Leuven
Tickets: €17, €15 (Opendoek, +60, -12)
Reservatie via www.kristellamerichs.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.