‘Op uw gezondheid’ vanwege Vormingplus Oost-Brabant

Als de zomer diende om uit te rusten en de batterijen op te laden, dient het najaar om er opnieuw in te vliegen. Vanaf deze week starten weer tal van nieuwe boeiende activiteiten bij Vormingplus Oost-Brabant. Cursussen, lezingen, uitstappen, workshops, de keuze is ruim. Niet alleen in Leuven, ook in andere gemeenten van het arrondissement staat Vormingplus paraat. Zo kan je in Aarschot kleine muziekinstrumenten leren maken, in Herent komt de Supernanny vertellen over succesvol opvoeden en in Tienen kan je kennismaken met proza schrijven. Ontmoet je liever mensen met een passie, maak dan kennis met Lucas Van den Eynde, Stijn Coninx en Wouter Torfs. Drie inspirerende zondagvoormiddagen met koffie en croissant!

Speciale aandacht is er dit najaar voor het thema “Gezondheid”. Met programma’s voor jong en oud en een hele dag gewijd aan dit thema ontmoet Vormingplus je graag in het Sportkot van Leuven op 3 december. Iedereen welkom.

Meer weten of inschrijven via www.vormingplusoostbrabant.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.