Badminton van wereldklasse, deze week in Leuven

Voor het 2de jaar op rij brengt de Vlaamse Badminton Liga het Europese badmintoncircuit naar Leuven. Sinds 2010 is Sportoase aan de Philips-site de thuisbasis van de Yonex Belgian International, het tornooi is dit jaar al aan zijn 7de editie toe (de eerste 5 edities vonden plaats in Mechelen).

Van 15 tot 18 september kan je in Sportoase terecht voor badminton van Europees en zelfs wereldniveau. Met spelers vanuit alle 5 continenten en een aantal spelers uit de top 20 van de wereldranking is sportief spektakel gegarandeerd. En uiteraard treden er ook een hoop Belgische spelers aan.

Zaterdagnamiddag vinden de halve finales plaats, zondagnamiddag (vanaf 13h) worden de finales gespeeld. (2 wedstrijden van de finales zullen ook live uitgezonden woorden.

Meer informatie (toegangsprijzen, wedstrijdtabellen, planning, sponsors): belgian-international.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.