Een nieuw Roadkill comedy seizoen

Na een uitgeregende zomer gaat in de Barcode het nieuwe comedy seizoen opnieuw van start. Dit jaar zijn er een aantal nieuwe spelregels. Het seizoen start pas in oktober i.p.v. september én telkens op de 2de zaterdag van de maand i.p.v. de 3de.

Verder blijft alles bij het vertrouwde: nieuwe talenten, afgewisseld met “straffer mannen” en natuurlijk met Seppe Toremans zijn expressieve tronie in de rol van MC. Wellicht zullen er comedians zijn waarvan je denkt “dat kan ik beter”. Dit kan je bewijzen door je via www.roadkillcomedy.be in te schrijven. Wie weet krijgt je verborgen komisch talent een kans op het Roadkill podium…

Blijf je liever aan de “veilige” kant van het podium noteer dan alvast 8 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari, 11 februari, 10 maart, 14 april en 12 mei in je agenda. De programmatie zal maandelijks worden meegedeeld. In oktober wordt alvast knallend gestart met Xander De Rycke!

Dit jaar is er ook een extra avond op donderdag 1 december. Een niet te missen internationale comedy avond! Op het programma staan 3 Amerikanen, 1 Australiër én MC is niemand minder dan Nigel Williams.

Praktisch: Barcode, Muntstraat, Leuven, start om 21u stipt, inkom 4 euro.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.