S.P.Q.R. zoekt de 12 beste Italiëfoto’s

Dit najaar organiseert de Romevereniging S.P.Q.R. een digitale fotowedstrijd met (hoe kan het ook anders) als thema ‘Italië’. De wedstrijd staat open voor iedereen. De 12 beste foto’s worden gebruikt voor de creatie van een unieke jaarkalender die alle clubleden bij het begin van het nieuwe jaar in de bus krijgen.

Ben je op citytrip geweest in een Italiaanse stad, gaan wandelen in de Dolomieten, of heb je een heerlijke vakantie beleefd aan het strand? Wellicht heb je tientallen mooie plaatjes geschoten die nu op je harde schijf staan te verpieteren… Stuur je allermooiste Italië-foto op en maak kans om te verschijnen in de S.P.Q.R.-jaarkalender 2012.

De 12 beste foto’s worden tentoongesteld tijdens het jaarlijkse Italiaanse wijnfestival VINO 2012 en op de jaarlijkse receptie voor leden van S.P.Q.R. Daarnaast wordt uit de 12 geselecteerde beelden voor de jaarkalender de allerbeste foto gekozen. De maker van dat beeld krijgt een fraai kunstboek.

Het S.P.Q.R.-bestuur zal de foto’s beoordelen en uit alle inzendingen anoniem de 12 winnaars kiezen. De uitslag van de fotowedstrijd wordt gepubliceerd op de website www.spqr.be tijdens de maand december 2011.

Foto’s kunnen ingezonden worden tot 15 oktober 2011 en dit enkel per email naar fotowedstrijd@spqr.be.

Het wedstrijdreglement.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.