The Democratic Set | Back to Back Theatre

The Democratic Set is een soort filmset waarin een alternatief stadsportret van Leuven wordt gemaakt. Iedereen die het beeld van deze stad bepaalt is welkom: geboren Leuvenaars en migranten, politici en professoren, gezinnen en kinderen, … Van elke deelnemer (individueel of in groep) wordt er een portret gemaakt. Burgemeester Tobback, Jeroen Meus, Big Bill maar ook de Russische School en de Filippijnse gemeenschap hebben hun deelname al bevestigd. Al de verschillende portretten worden na elkaar gemonteerd. Dat resulteert in een uniek stadsportret, die de ziel van de stad Leuven blootlegt.

Tijdens STUK START (gratis openingsvierdaagse 29/09 > 3/10) kan je gaan kijken naar de opnames of je kan zelf deelnemen. Klik hier voor alle details. Bekijk het portret van Bristol dat Back To Back Theatre vorig jaar maakte.

Praktisch: donderdag 29 september tot en met maandag 3 oktober op de Grote Markt. Gratis.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.