Past à Porter – Parijsstraat

Op zoek naar een snelle hap op de Jaarmarkt (hamburgers zijn niet echt mijn ding), kwamen we voorbij het nieuwe filiaal van Past à Porter in de Parijsstraat. Sinds twee maanden kan je niet enkel in de Tiensestraat, maar ook in de Parijsstraat terecht voor een portie pasta om ter plekke te eten of om mee te nemen.

Mijn vriend en ik kozen een saus, een pastasoort (penne, spirelli of spaghetti) en nog geen vijf minuten later stonden er twee mooie borden dampende pasta voor onze neus. We kozen ervoor de pasta op te eten in het zonnetje op het terras, maar je kan hem evengoed naar huis nemen of onderweg opeten in een meeneemverpakking. Mijn vriend ging voor de klassieke pasta pesto, terwijl ik koos voor de pasta met zalm in een preiroomsausje. Deze twee porties pasta kostten ons samen 14 euro. Bijzonder weinig geld voor wat twee heerlijke al dente gekookte pasta’s bleken te zijn. Nog het vermelden waard: liefhebbers krijgen, als ze dit wensen, gratis een potje kaas bij hun pasta.

Op zoek naar een snelle én smakelijke hap? Loop dan zeker eens bij Past à Porter langs. Je zal er geen spijt van hebben.

Praktisch
Past à Porter
Parijsstraat 8, 3000 Leuven
www.pastaporterleuven.be

Onze keuze
Pasta pesto
Pasta met zalm in een preiroomsausje

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Past à Porter – Parijsstraat”

Maria
(on augustus 27th, 2013 at 13:03)

Helemaal mee eens. Net twee heerlijke pasta’s gegeten. Eentje met rode pesto en mozzarella (veel look!), en de pikante arrabiatta. Snel, lekker en niet duur. We hadden alleen niet gezien dat er een terras was en hebben het dus meegenomen om buiten in de zon op te eten.