Steph Goossens en de Ronde Tafel steunen de Minder Mobielen Centrale

De Minder Mobielen Centrale organiseert vervoer voor mensen uit de regio Leuven met een beperkte mobiliteit en een laag inkomen. Om dit te realiseren, heeft ze een samenwerkingsovereenkomst met de stad Leuven.

De MMC is uiterst opgetogen met de steun die ze krijgt van Steph Goossens en de Ronde Tafel van Leuven. De acteur Steph Goossens wordt peter van de Minder Mobielen Centrale Leuven. Om dit peterschap niet ongemerkt voorbij te laten gaan, schenkt de MMC aan elk huidig en toekomstig lid in 2011 een waardebon van 4 euro.

De serviceclub Ronde Tafel van Leuven koopt nieuwe fluo-vestjes aan voor de vrijwillige chauffeurs van de MMC en sponsort de bestickering van de ‘MaMutoC’. Dit is het nieuwe voertuig van de MMC. Voor de aankoop van dit voertuig kon MMC rekenen op de steun van de stad Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.