Stijladvies door styliste Lien Degol in De Kapstok

Ter gelegenheid van de Dag van de Klant komt één van Vlaanderens bekendste stylistes, Lien Degol, naar tweedehandswinkel De Kapstok in Leuven. De tweedehandszaak is een project van het Centrum Algemeen Welzijnswerk Regio Leuven. De winkel verkoopt toffe kleding aan lage prijzen, op de eerste plaats voor mensen met een beperkt budget, al is iedereen er van harte welkom.

Lien Degol geeft er op 24 september van 14u30 tot 16u30 gratis stijladvies aan klanten. Om 15u stylt ze Annemie Struyf. Ga komende zaterdag zeker eens een kijkje te komen nemen in De Kapstok, Mechelsestraat 32, Leuven.

De Kapstok is uniek project
De Kapstok is een deelwerking van Centrum Algemeen Welzijnswerk Regio Leuven en draait al ruim 20 jaar op vrijwilligerswerk. Ook wie kleding binnenbrengt, doet dat geheel voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de werking van het CAW. Je vindt er kleren aan heel lage prijzen. Want de Kapstok richt zich vooral op mensen die het in de maatschappij moeilijk hebben om rond te komen. Maar ook steeds meer studenten, een trendy jong publiek en hippe mama’s en papa’s vinden hun weg ernaar. Je vindt er kleding en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen en linnengoed.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Stijladvies door styliste Lien Degol in De Kapstok”

RVS kapstokken
(on september 28th, 2011 at 15:21)

Mooie kapstokken.

Online zijn de kapstokken hier te koop: http://www.kapstokkenvanlil.nl/